onsdag 27/1

Hej!
Igår var jag och mamma på öppna förskolan. Det blev en massa nytt att titta på. Vi var med på sångsamling. Vi fick göra ramsor, rörelser, sjunga och dansa. Mamma brukar göra sånt när vi är själva. Det var skönt att se andra vuxna som gjorde det också, så man vet att hon inte är helt tappad. Efter samlingen var jag så trött så vi gick hem. Jag tror att vi kommer gå dit igen, fast när jag blivit lite större.
Nu ska vi äta frukost.

Herrå



Onsdag 20/1

Halloo!
Jag är verkligen värdo på att uppdatera. Jag skyller på min mamma. Hon säger att det inte är bra för mej att sitta vid datorn så mycket.
Så vad har hänt? hm.. Faktiskt inte sådär jättemycket. Vi har varit på bebisträff med föräldragruppen så jag fick träffa alla som låg i magen samtidigt som jag. Ja inte i samma mage då men..ah, ni hajjar nog.
Mamma har anmält oss till massage också. Ska bli himla mysigt. Om 2 veckor börjar vi och sen är det en dag varannan vecka.
Jag trodde ju att jag skulle få börja med smakportioner nu när jag blir 4 månader (2 feb) men nu har mamma läst att man helst ska vänta till runt 5-6 månader. Så tji fick jag. Aja, mjölk är väl inte så pjåkigt det heller. Så mycket godis som mamma trycker i sej så är det ju rena socker bomben.
Nu säger mamma att vi ska börja skala potatis så vi kan fixa maten innan pappa kommer från gymmet. Ja ni läste rätt, GYMMET, men pappa är skitaduktig!

Lovar att bli bättre på att skriva!

Over and out


Tisdag 5/1

Ojoj, va länge sen jag skrev nu. Har hunnit fira både jul och nyår, bli 3 månader och ta spruta.

Julen var jättemysig. Vi var hemma hela julen och alla kom hit. I 3 dagar hade vi folk här. Det var väldigt kul, men sen var det lugnt och ganska skönt när vi fick vara själva också.

Nyåret firade vi hemma hos mormor och morfar Taisto. Det blev lagom sent med lagom mycket folk.

Det här året kommer att bli ett bra år! Jag kommer att lära mej en massa saker. Krypa, gå, prata. Jag har ju redan börjat resa mej själv om mamma eller pappa håller mej i händerna. Dom säger att man riktigt ser hur stolt jag blir när jag märker att jag klarar det själv. Pratar och skrattar gör jag också en massa..fast såklart inte några ord som pärona fattar.

Idag var jag och morsan på BVC. Jag fick en spruta i båda låren. Fy fanken va det sved! ..men jag skrek faktiskt bara precis när det stack till. Visst är jag bra? :D Mamma va nog mer rädd än va jag var..hon är ju så känslig, grinar för typ allt haha.
Avslutar med att ge er lite nya pics.










RSS 2.0