Måndag 22/2

Jag fick nyss prova gröt



tyckte det var sådär

Lördag 20/2

YO!
Vilket väder vi har fått! Helt sjukt att det kan komma mer snö. Vart kommer allt ifrån?

I tisdags var jag och mamma på öppna förskolan. Som vanligt började vi med sångsamling. Den va rolig. Sen gjorde vi ett avtryck med min hand. Avtrycket gjordes i en deg som vi sen hällde gips på. Nästa gång vi kommer dit så är avtrycket färdigt för då har gipset stelnat.

I torsdags tog vi bussen till stan för det var dags för massage igen. På vägen dit så gick vi förbi Lillys mamma Matilda på hennes jobb. Hon visade en jättefin bild på Lilly. Lillys första dagisbild. En sån måste vi allt få!
Massagen då..
Jag tyckte att det var mysigt ibörjan, men hade inte tålamod att vara kvar hela tiden. Jag har sovit lite dåligt på dagarna den sienaste tiden så jag blir övertrött och väldigt sur.

Idag är det mammas födelsedag. Hon ljuger och säger att hon fyller 25..men jag vet att det är mer. Varför vill man va yngre? Jag vill ju bli äldre. Knas-mamma!




Onsdag 10/2

Ojoj, länge sen igen! Kan börja med att berätta lite om massagen. Den var supermysig! Rummet var varmt med tändaljus och alla låg nakna i en ring runt ljusen. (Haha, lät som en lite läskig sekt när jag beskrev det så)
Jag blev lite uppspelt av alla andra bebisar och allt nytt så jag låg och snackade hela tiden nästan. Det är definitivt något vi kommer att fortsätta med.

Annars har jag mest varit hemma och skrotat. Det är ju så förbaskat mycet snö så mamma orkar inte dra vagnen när dom inte plogat ordentligt. Har bara fått hänga med till affären..aja, man ska väl va glad för det lilla.

På tal om massagen förresten.. mamma märkte att jag börjat tycka det är lite spännande med andra barn nu, så vi ska nog kanske ta oss till öppna förskolan snart igen. Massagen är ju bara 1 gång varannan vecka.

Hm, vad mer..? Pappa har lärt mej att lipa och göra ett ljud så när han eller mamma gör det så gör jag det tillbaka. Dessutom så kan jag typ säga hej ibland när jag känner för det. Jag vet inte vad det betyder men dom säger det väldigt ofta så jag har lärt mej att härma ljudet. Hur bra är inte jag!?

Tycker om att sitta med pappa vid datorn och lyssna på musik.
Dom bästa jag vet just nu är Kings of Leon.

Idag vill jag gratta min söta faster (hon som jag fått ett av mina namn av) så..
GRATTIS Jasmine på 19-års dagen!!!


AAAAAAH! Body på huvudet :P




Min nya stol så jag kan sitta med korta stunder när mamma och pappa äter och så.
Stor jag har blivit va? :D


Torsdag 4/2

Tjo!
Idag ska jag och mamma på massage! Tydligen så blir det alla mammor och bebisar utom en från föräldra gruppen. Ska bli trevligt och mysigt.
Hinner inte skriva mer nu, men ska uppdatera ordenligt snart.
Grattis gammelmoster Lena som fyller år idag!

Thea

RSS 2.0