Söndag 20/12

Godjul


/ Thea

Torsdag 17/12

Jag har fått se min första snö. Mamma och pappa gillar tydligen det där vita som kommer ner, för dom tog med mej ut på en kvällspromenad när det yrde som värst.
Nu är det en vecka kvar till min första jul. Det ska bli spännande.
Idag var jag och mamma på stan och fikade på hennes jobb. När vi var klara shoppade jag ett par nya skor som jag tänkte ha på jul och nyår.
Sen vill jag bara säga välkommen hem farmor! Som jag har längtat! Hoppas vi ses snart.
Nu ska jag sova en stund så att mamma får laga mat.


Va tycks?                                     Pappas fötter är lite större än mina.


Min tjusiga body som jag fått av Lilly.



Äre kallt så äre.

Söndag 13/12


GRATTIS MORMOR som fyllde år igår! <3








Torsdag 10/12

YO!
Jag börjar bli stor. Igår badade jag med mamma i badkaret, för jag är för lång för baljan. Har tyvärr inget bildbevis på det eftersom mamma inte vågade hålla mej bara med en hand. Hon snackade nåt om att hennes ben skulle bli med också och att det inte var en trevlig syn just nu. Fattade inte va hon menade riktigt, så jag bara log och såg förstående ut.
I em ska mamma och pappa möblera om, så jag kommer få ett nytt rum. Vet inte va jag ska berätta mer om det, jag tänker iaf sova i deras säng.
Nu börjar jag bli lite grinig så måste nog ta en lite tupplur. Tupplur..vilket konstigt ord egentligen..nåväl..
Vi hörs!


Däckat på mamma                                Lek på filten


Sover efter badet



Jag älskar att flyga




Lördag 5/12

Tjänna!
Sorry att jag inte skrivit på ett tag. Har varit ganska upptagen.
Mammas barndomsvän Ulle och hennes son Gus har varit här och hälsat på. I torsdags fick jag även träffa min gammel-moster och pappas kusin..åsså gammel-mormor då men henne har jag ju träffat tidigare.
Igår va jag, mamma, Ulle och Gus på stan och kikade. Mamma fick bära mej samtidigt som hon släpade på vagnen. Hur kul är det att ligga i vagnen när man går på stan liksom!?
Vi kikade runt lite i affärer och tog en fika på gränden.
Sen på kvällen tittade vi på idol som vanligt..Wooohooo, Calle och Erik är i final! Men det har man ju typ fattat hela tiden. Jag var iofs ganska snopen igår när dom sa Calle först. Även om Erik har den bästa rösten så hoppas jag lite att Calle vinner. Han verkar så skön, och jag tror inte att han kommer ändras så mycket av att bli känd.

Idag ska jag släpa med mamma till ICA för att köpa blöjor. Efter det ska jag ta ett bad och sen ikväll kommer pappa hem från julbordskryssningen. Då ska vi bara vara hemma och mysa hela familjen. <3

Ha en bra lördag!


Jag sitter hos pappas moster Soli


Fikar på gränden                          Soffmys med mamma


Gus

RSS 2.0